Блог

Какво прави един бизнес сайт успешен?

Всички сме наясно, че не съществуват общовалидни стъпки или правила, които могат да бъдат приложени за всички фирми у нас и в чужбина и които да ни доведат до изработката на успешен бизнес сайт. Реалността и опитът ни показват, че колкото и да ни се иска развитието на нашата фирма не следва написаното в учебниците по бизнес. Интернет средата се променя бързо, а общо по-бързо настъпват промени в желанията на клиентите. Обаче казаното не противоречи на факта, че се наблюдават няколко важни елемента, които се откриват на страницата на всеки успешен бизнес сайт, а те са:

Секцията За Нас

Тази страница често бива пренебрегната, може би поради това, че тя е най-трудния елемент от всеки бизнес сайт. Трябва максимално точно и впечатляващо да представите Вашата дейност, историята на бизнеса Ви (особено ако залагате във Вашия бизнес сайт на спечеления опит). Трябва да съумеете да погледнете на себе си и фирмата си отстрани. Да успеете да игнорирате емоционалната връзка, за да видите бизнеса си от друг ъгъл, да разберете защо хората разчитат и търсят Вас и Вашите услуги.

Бизнес сайт, изграден въз основа на Вашите бизнес идеи и цели

Не всички бизнес сайтове си приличат и това е нормално, а някои хора предпочитат да „облекат“ своя бизнес в ярка индивидуалност. Бизнесът сайта е пряко свързан с вида на бизнеса Ви, с целите, но и с клиентите Ви. Съществуват хиляди видове бизнес сайтове, те са различни както по съдържание, дължина на текстовете в тях, подредбата на менютата, броят фирмени страници и тн. Когато бизнес сайта се изработва в унисон с Вашия бизнес и Вашите цели, то шансът да го превърнете в успешно лице на фирмата Ви е много по-голям.

Функционален и мобилен сайт

В частта „Какво да може нашият сайт“ е от голямо значение да съсредоточите вниманието си и върху облика. Знаем, че хората „посрещат по дрехите, а изпращат по обувките“ затова и на Вас Ви е необходим модерен сайт. Трудничко е да се фокусирате едновременно върху зашеметяващия външен вид и лекотата на ползване, но оставете логото, снимките и посланията Ви да привличат погледа! Разбира се, сайтът на фирмата Ви трябва да бъде и полезен.

Добре изработената архитектура на сайта, добрата организация на менютата, подменютата и техните функции са стъпка към успешното позициониране на фирмата Ви онлайн.

И нека мобилната версия на бизнес сайта Ви не остава за по-късно…

Кратък път до секцията Контакти

Ключът към добрия дизайн на бизнес сайтовете е лесният достъп до необходимата информация. Това, от което посетителите на Вашия сайт се нуждаят са Вашите контакти! Не е нужно да „разхождате“ потенциалните си клиенти из страниците си, да ги заливате с ненужни изскачащи прозорци и картинки, и да отвличате вниманието им от целта.

А каква е тяхната цел – контакт с Вас и да научат повече за дейността Ви!

Добра идея е данните Ви за връзка да присъстват в почти всяка от главните страници на бизнес сайта Ви, така подсъзнателно ще напомняте на посетителите, че те могат да стигнат до Вас, без дори да напускат страницата с впечатляващите Ви проекти или тази, която разглеждат в момента.

Ако заложите на тези „съвети“ бихте могли да създадете успешна концепция и по-важно почти завършен проект за Вашия успешен бизнес сайт. Ние, екипът на Endot.eu ще се заемем с изработката на бизнес сайт за Вас или изработка на онлайн магазина Ви и неговата поддръжка само след като предварително сме уточнили всички детайли и знаем какви са Вашите очаквания и желания. Повече информация за нас може да откриете тук.

Ако искате да ни пишете и да получите безплатна консултация, пишете ни на
info@endot.eu или ни се обадете на телефон 0876 073550.

Секцията За Нас
Функционален и мобилен сайт
Кратък път до секцията Контакти
Какво прави един бизнес сайта успешен?
Функционален и мобилен сайт

Какво прави един бизнес сайт успешен?
5 (100%) 3 votes
Николай ТодоровКакво прави един бизнес сайт успешен?

Подобни публикации